Πολίτες ανακαίνισαν τον παιδότοπο της παιδιατρικής κλινικής της πόλης τους



Το παν και το έκαναν....
10 φίλοι απο την Πτολεμαϊδα, με τη βοήθεια και τη στήριξη πολλών συμπολιτών τους, ονειρεύτηκαν έναν καινούριο παιδότοπο στην Παιδιατρική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, για να μπορούν οι μικροί μας φίλοι που νοσηλεύονται εκεί, να περνούν λίγο πιο ευχάριστα τις ώρες τους, κατα τη διάρκεια της νοσηλείας τους.
Απο τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση της, πέρασαν δεκάδες ώρες δουλειάς, πολύ προσπάθεια, πολλές συζητήσεις και συναντήσεις, μεγάλη προασπάθεια για ανεύρεση χρημάτων, πολύς προσωπικός χρόνος, πολύ φιλότιμο και τεράστια αγάπη για τον τόπο τους, το νοσοκομείο της πόλης τους και τα μικρά παιδιά που δυστυχώς θα τύχει να περάσουν κάποιες μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Και τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης για την μικρή ομάδα απο την Πτολεμαϊδα, η οποία έκανε το όραμα της πράξη. Μετά απο όλη αυτή την προσπάθεια ο νέος ανακαινισμένος παιδότοπος της κλινικής είναι πραγματικότητα, με νέα παιχνίδια, νέο εξοπλισμό, νέα διαμόρφωση και όμορφη αισθητική.
Και οι μικροί ασθενείς έχουν ένα λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού θα περνούν λίγο πιο ευχάριστα τις δύσκολες ώρες της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο.
Αξίζει ένα τεράστιο μπράβο στην Πόπη, τον Άκη, τον Βαγγέλη, τον Μάκη, την Κατερίνα, την Κυριακή κι όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό το εγχείρημα.


































Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου